Монгол Улсад хүнсний аюулгүй байдал хангалтгүй байгаа өрхүүдийн тоо буурч байна. Бид эрүүл, шим тэжээлтэй хоол хүнсээр хангах зорилгоор тариалан эрхлэлтийг дэмжих, хүнсний нөөцийг сайжруулах, хоол тэжээлийн боловсролыг түгээх ажлыг зохион байгуулж байна.
Орон нутгийн тариаланчдыг дэмжих, хүнсний үйлдвэрлэлийг нэмэгдүүлэх
Эрүүл хооллолтын боловсролыг түгээх, шим тэжээлт хоолны хүртээмжийг нэмэгдүүлэх
Хүнсний нөөц, тээвэрлэлт, хадгалалтыг сайжруулах систем